Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Ristretto Intenso

Priserne er eksklusiv moms.

Ristretto Intenso

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.50

En dristig blanding af syd- og centralamerikanske Robusta- og Arabica-bønner giver Ristretto intenso en ekstraordinær intensitet. I koppen frembringes en kraftfuld bitterhed og pebrede træagtige toner balanceret af en tæt og cremet tekstur.

ORIGIN
Ristretto Intenso pod er en intens kaffeblanding af Arabica og Robusta fra Syd- og Mellemamerika. I den sydamerikanske Arabica kommer den vovede intensitet af to kraftfulde mellemamerikanske Robustas. Robusta bringer mere end en eksplosiv styrke. De bringer krop, smuk bitterhed og lokkende peber og træagtige noter. Men alle disse egenskaber er indblandet i en cremet tekstur - det giver et overbevisende ægteskab mellem tekstur og smag.

RISTNING
Nespresso -eksperter har valgt splitristeteknikken, så hver oprindelse fuldt ud kan udvikle sit aromatiske potentiale. Robustas ristes intenst for at udvikle en stærk bitterhed og krop, mens Arabica -komponenter ristes længere og mere skånsomt for at favorisere deres finere noter og naturlige sødme.

ROMATISK PROFIL
Ristretto Intesno er en ristet, bitter, fyldig kaffe. Dens krydrede pebernoter og dybe træagtige aroma er snøret gennem dens tykke, cremede konsistens. Denne Nespresso Professional kapsel balancerer de finere aromater fra en Arabica med Robustas styrke. Ristretto Intenso forstår virkelig, hvordan man går efter intensitet efter frieri.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør