Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Caffé Caramello

Priserne er eksklusiv moms.

Caffé Caramello

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.70

Caffé Caramello har en sød komfortabel smag, der kommer af at blande smagen af karamelkiks med de silkebløde sydamerikanske Arabica bønner. Nespressos kaffebase giver en god balance mellem karamelsmagen og kaffens malt-, nødde- og ristede toner. Prøv at tilføje mælk. Det bringer noterne af mandelkage og et strejf af vanilje frem, der klæder karamellen godt.


Oprindelse

Nespresso’s nye kaffebase til kaffe med smag, er en blanding af Sydamerikanske Arabica og silkebløde teksturer fra Brasilien og Colombia.

Kaffen indeholder glatte malt-, nødde- og ristede noter, som fremhæver den behagelige karamelsmag.


Ristning

Kaffen er lavet af en base specielt skabt til de professionelle smagsvarianter. Den er ristet ved hjælp af split-ristningsteknologien, hvor kaffen adskilles efter oprindelsesland. Alle er mellem- til let ristede, færdige på kort tid og er ristet så de ikke overdøver den tilsatte karamelsmag.


Aroma profil

Caffé Caramello er en delikat kombination mellem den tilsatte vaniljesmag og de korn og røde frugt noter der er i basen. Du kan også finde toner af søde kiks og et strejf af nødder. Tilføjes mælk bringes noterne af mandelkage og et strejf af vanilje frem.

Oprindelse

Opdag en sød og fyldig Grand Cru med en let karameliseret aroma fra naturlige aromatiske kilder. Espresso Caramel er baseret på profilen fra Espresso Forte med Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika.


Aromatisk profil

Denne Nespresso pro kapsel starter som en intens kaffe med stærke ristede noter og syltetøjsrød frugt aroma. Vi lægger karamelsmagen ind for at give denne espresso en varm brunet sukkeraroma.


Ristning

En moderat ristningsgrad fremhæver alle kaffens noter af malt, røde frugter og bouqeter af frugt, der henleder tankerne på vin.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig gennem til perfekte kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt Espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør