Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Caffé Vanilio

Priserne er eksklusiv moms.

Caffé Vanilio

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.70

Drøm dig væk med denne varmende vaniljekaffe. En kaffe med en diskret smag af vanilje, noter af ristede korn og malt fra de sydamerikanske Arabica bønner. CAFFÉ VANILLO’s vanilje-agtige smag og silkebløde tekstur passer til det hele. Nyd den med mælk, der fremhæver en delikat smag af vaniljekage med toner af karamel. Perfekt til at tilfredsstille den søde tand.


Oprindelse

Nespresso’s nye kaffebase til kaffe med smag, er en blanding af Sydame-rikanske Arabica og silkebløde tekstu-rer fra Brasilien og Colombia. Kaffen indeholder glatte malt-, nødde- og ristede noter, som er en perfekt kom-bination med den varme naturlige va-nilje.


Ristning

Kaffen er lavet af en base specielt skabt til de professionelle smagsvari-anter. Den er ristet ved hjælp af split-ristningsteknologien, hvor kaffen ad-skilles efter oprindelsesland. Alle er mellem- til let ristede, færdige på kort tid og er ristet så de ikke overdø-ver den naturlige tilsatte vaniljesmag.


Aroma profil

Caffé Vanilio er en delikat kombinati-on mellem den tilsatte vaniljesmag og de korn og røde frugt noter der er i basen. Du kan også finde toner af sø-de kiks og et strejf af nødder.

Oprindelse

Opdag en sød og fyldig kaffe med en let karameliseret aroma af blød vanilje fra naturlige aromatiske kilder. Espresso Vanilla er baseret på profilen fra Espresso Forte med Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika.


Aromatisk profil

En harmoni af ristede og frugtige noter kombineret med en sød vaniljesmag fra naturlige aromatiske kilder. En rig smag, der kan blødgøres med et strejf mælk.


Ristning

Denne vanilie espresso's Arabica bønner får en kort, medium ristning for at udvikle dens maltede og frugtige aromaer.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig gennem til perfekte kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt Espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør