Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Espresso Forte

Priserne er eksklusiv moms.

Espresso Forte

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr2.95
Sammenlign

En harmoni af ristede og frugtige noter. En rig smag, der kan blødgøres med et strejf mælk.

Oprindelse

Denne blanding består af de fineste Arabica bønner fra Central- og Sydamerika. De naturligt (uvaskede) forarbejdede Arabica fra Brasilien giver denne Nespresso-kaffe en malt note. Den vaskede Costa Rica Arabica bringer syltetøjs aroma og et strejf af syre for at vedligeholde den intense ligevægt i Espresso Forte.


Aromatisk profil

En harmoni bliver skabt mellem ristede og frugtige noter. Resultatet er en rig og fuldendt smag, der kan blødgøres med et strøg mælk.


Ristning

En kort, medium ristning frembringer det bedste af hver kaffe i denne Arabica-blanding. Kaffestegningen udvikler Brasiliens maltede note og Costa Ricas røde frugtbuket - alt sammen i en slående intens balanceret blanding.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig til en perfekt kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør