Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Espresso Leggero

Priserne er eksklusiv moms.

Espresso Leggero

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr2.95
Sammenlign

En fortræffelig kombination af sydamerikanske Arabica- og Robustabønner gør denne Espresso velbalanceret og fremhæver en krop af både kakao- og kornnoter.

Oprindelse

Espresso Leggero er en mild, forfriskende blanding med sydamerikansk kaffe, der har hemmelige dybder. Let brændt brasiliansk og colombiansk Arabica og en Robusta giver det en velafbalanceret og blød smag, ristet korn- og kakaonoter og en let følelse af syre og bitterhed.


Aromatisk profil

En kaffe fuld af bløde kakao- og kornnoter. Det milde antydning af syre i Espresso Leggero afbalanceres af bitterhed i kaffeblandingen.


Ristning

Arabica- og Robustakaffe i Nespresso Espresso Leggero er let ristet. Det holder den colombianske kaffes surhed i live, og det giver den de blide ristede korn- og kakaonoter. Alt i balance.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig til en perfekt kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør