Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Espresso Vanilla

40 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Espresso Vanilla

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

Denne espresso er en fornem kombination af fylde fra central- og sydamerikanske Arabica-bønner og sødme fra naturlige vaniljearomaer. Resultatet er en overraskende karakter med bløde smagsnuancer.

Oprindelse

Opdag en sød og fyldig kaffe med en let karameliseret aroma af blød vanilje fra naturlige aromatiske kilder. Espresso Vanilla er baseret på profilen fra Espresso Forte med Arabica-bønner fra Central- og Sydamerika.


Aromatisk profil

En harmoni mellem ristede og frugtige noter, tilsat et strejf af blød vanilje giver en sødlig og meget smagfuld Espresso.


Ristning

En moderat ristningsgrad fremhæver alle kaffens noter af malt, røde frugter og bouqeter af frugt, der henleder tankerne på vin.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig gennem til perfekte kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt Espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør