Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Colombia Organic

Priserne er eksklusiv moms.

Colombia Organic

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.70

Colombia Organic er en del af Origin-familien. Denne behagelige økologiske kaffeblanding er fremstillet af 100% Arabica bønner. De er nøje udvalgt og håndplukket af landmænd i Tolima-regionen, da skråningerne gør det svært at høste med maskiner. Denne vidunderlige blanding er en harmonisk og sød kaffe med toner af brød, ristet korn og røde frugter.

Origin
Colombia Organic stammer fra et nyt Nespresso område i Tolima regionen, mere præcist, fra den sydlige region Planadas, der er omringet af bjerge. Planadas regionen er kendt for kaffe af høj kvalitet. De optimale vejrforhold, den frugtbare jord og det optimale terræn, er årsagen til kaffens høje kvalitet.

Ristning
Origin blandingen er ristet af to omgange. Størstedelen af kaffen er let ristet og resten er ristet mørkere, for at tilføre blandingen en kompleks intensitet.


Aroma profil
En harmonisk og sød kaffe med noter af brød, ristet korn og røde frugter, toppet med en fyldig crema, der efterlader en vedvarende eftersmag.


Om Origins – En balance mellem jord og bønner
"Alle kaffebønner har en unik aromatisk profil og smag, der stammer fra det specifikke terroir, hvor bønnerne er dyrket, og de traditioner for kaffedyrkning der er i det pågældende område. Bønnerne kommer fra specifikke områder inden for et enkelt oprindelsesland."

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør