Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Congo Organic

Priserne er eksklusiv moms.

Congo Organic

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.70

Congo Organics ideelle terroir giver en blød økologisk kaffe med milde toner af frugt og søde kerner. Congo Organic er en sæsonbestemt kaffevariant, der kun vil være tilgængelig i en begrænset periode hvert år. Kaffen er ikke kun økologisk, men også en del af Reviving Origins familien, der stammer fra Kivu -regionen i Congo.

Oprindelse
Denne Nespresso Pro-kapsel er en ren arabica blanding, der stammer fra Lake Kivu i Congo / Congo. Den regnfulde vulkanske jord er ideel til Arabicabønner.

Stegning
Congo Organic’s bønner ristes i to forskellige partier. Begge får en kort og mørk ristning. Den ene del af bønnerne får en lidt længere og mørkere ristning end den anden for at udvikle en mere intens smag. Bønnerne modtager derefter en mellemstor formaling.

Aromatisk profil
Congo Organics frugtige og nøddeagtige toner fremkalder et smil på læberne. Nydes bedst som Lungo eller Espresso, og hvis du tilføjer mælk, dukker de søde toner af nødder og kager frem.

Genopliver oprindelse
Dette er den første Reviving Origin i Nespressos professionelle sortiment. Reviving Origin er et langsigtet program med det mål at få kafferegioner tilbage, der har været ekstra sårbare både socialt og miljømæssigt. Nespresso samarbejder med mere end 2.500 kaffebønder og partnere fra Kivus-søen for at kunne genoptage produktionen af denne kaffe af høj kvalitet.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør