Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Guatemala

Priserne er eksklusiv moms.

Guatemala

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.55

Guatemala, et medlem af Origins-familien. Intens, tør og maltet kornnote, som er tilpasset dens elegante bitterhed og bløde struktur. En klassisk kornnote af Robusta, belagt med en fin, tør grøntsagsnote, tilføjet til blandingens kompleksitet.

Origin
Denne Nespresso Origin Guatamala er en blanding af Arabica og Robusta - alle fra Guatamala. Denne kaffe, med oprindelse i centralamarika, har været kendt for sin fremragende Arabica-kaffe i et stykke tid. Nespresso har inkluderet vaskede Arabica-bønnner fra Guatemala af højeste kvalitet, da vi skabte denne Nespresso Pro kapsel. Men Nespresso opdagede også en sjælden vasket fin Robusta i Guatemala og kunne ikke modstå at tilføje denne til blandingen. Det giver denne lange sorte kaffe en elegant bitterhed, markante kornnoter og en uimodståelig styrke.

Ristning
Både Arabica og Robusta bliver let ristede i denne Nespresso Pro kapsel. Den lette rist hjælper kaffen med at give noget af dens dristighed muligheden, for at holde blandingens aromatiske kompleksitet i live.

Aromatisk profil
Intens, tør og maltet kornnote, som er tilpasset dens elegante bitterhed og bløde struktur. En klassisk kornnote af Robusta, belagt med en fin, tør grøntsagsnote, tilføjet til blandingens kompleksitet. Origin Guatemala er en kraftig kaffe, men dens styrke er uimodståelig.

Oprindelse - en ballance mellem jord og bønner
Hver Origin-kaffe har en unik aromatisk profil og smag, som stammer fra traditionerne af det specifikke område, hvor bønnerne er dyrket.

Hver enkel Origin-kaffe stammer fra specifikke områder fra et enkelt oprindelsesland.

Nespresso har et tæt parnterskab med kaffefarmere for at sikre bæredygtigt kaffeproducering. Alle Nespresso Origin-kaffer er nu AAA certificeret.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør