Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

India

Priserne er eksklusiv moms.

India

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.55

India er et medlem af Origin-familien. Et strejf af nellike, muskatnød og peber fra de store træers skygger, afspejler hvad der vokser mellem kaffetræerne i det sydlige Indien.

Origin
Kaffebønnerne er håndplukkede og nøje udvalgt fra én stat i det sydlige Indien - Karnataka. Du vil kun opleve smagen af den fineste indiske kaffe i Origin India. Arabica-bønnerne bliver vasket i startprocessen, hvilket tilføjer rund- og lethed med noter af kakao. Robusta-bønnerne er kendt for deres størrelse og densitet - de er fyldt med rige, kraftfulde aromater, der giver Nespresso Origin India dens intensitet.

Ristning
Arabica-bønnerne ristes let af Nespresso i denne blanding for at bevare de delikate aromaer. Robusta-bønnerne i denne kaffeblanding gennemristes for at fremhæve noter af kakao og krydderier.

Aromatisk profil
Origins indiske aromaer genkalder kaffens oprindelse. Et strejf af nellike, muskatnød og peber fra de store træers skygger, afspejler hvad der vokser mellem kaffetræerne i det sydlige Indien.

Oprindelse - en ballance mellem jord og bønner
Hver Origin-kaffe har en unik aromatisk profil og smag, som stammer fra traditionerne af det specifikke område, hvor bønnerne er dyrket.

Hver enkel Origin-kaffe stammer fra specifikke områder fra et enkelt oprindelsesland.

Nespresso har et tæt parnterskab med kaffefarmere for at sikre bæredygtig kaffeproducering. Alle Nespresso Origin-kaffer er nu AAA certificeret

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør