Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Peru Organic

Priserne er eksklusiv moms.

Peru Organic

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.70

Peru Organic, et medlem af Origin-familien. En frugtig kaffe med tydelige grøntsagsnoter. Kaffens fine syreindhold er smukt afbalanceret af dens kontrastfyldte aroma af ristede korn.

Origin
Peru Organic vokser højt over 1600 meter ind i skråningerne i Andelsbjergene. Det er et subtropisk højlandsklima, hvor de høje fugtigheds- og højdeniveauer øger potentialet af kaffebønnernes kvalitet.

Ristning
Peru Organic er en dobbeltristet kaffe fra et oprindelsessted, som bringer en nuanceret kompleksitet til den endelige kop. Den ene del af bønnerne er langtidsristet for at fremhæve den lyse og glatte karakter, og for at afsløre de eksotiske frugtnoter. Den anden del er gennemristet for at tilføje intensitet og struktur til blandingen.

Aromatisk profil
Peru Organic er en frugtig kaffe med tydelige grøntsagsnoter. Kaffens fine syreindhold er smukt afbalanceret af dets kontrastfyldte aroma af ristede korn.

Oprindelse - en ballance mellem jord og bønner
Hver Origin-kaffe har en unik aromatisk profil og smag, som stammer fra traditionerne af det specifikke område, hvor bønnerne er dyrket.

Hver enkel Origin-kaffe stammer fra specifikke områder fra et enkelt oprindelsesland.

Nespresso har et tæt parnterskab med kaffefarmere for at sikre bæredygtigt kaffeproducering. Alle Nespresso kaffer er nu AAA certificeret.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør