Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Ristretto Intenso

25 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Ristretto Intenso

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

En ristet, bitter og fyldig kaffe. Dens krydrede pebernoter og dybe træagtige aroma kommer frem med kaffens tykke, cremede struktur. Denne Nespresso pro kapsel afbalancerer de finere aromaer i en Arabica med Robustas styrke. Ristretto Intenso ved virkelig hvordan instensitet skabes.

Oprindelse

Denne ristretto indeholder en dristig blanding af Robusta fra Brasilien og Guatemala, specielt tilberedt til Nespresso, samt en individuelt ristet Arabica fra Sydamerika.


Aromatisk profil

Ristrettoen har en kraftig krop og er rig på ristede noter. I koppen frembringes en kraftfuld bitterhed og pebrede træagtige toner balanceret af en tæt og cremet tekstur.


Ristning

Nespressos Coffee Experts har valgt at opdele ristningsteknikken, så hver enkelt type bønne kan leve op til dens fulde aromatiske potentiale. Robusta-bønnerne bliver intenst ristet for at udvikle en kraftig bitterhed og krop, mens Arabica-bønnerne ristes længere og mere skånsomt for at fremhæve de finere toner med naturlig sødme.


Optimal nydelse

I modsætning til en Espresso, brygges en Ristretto på mindre vand og er derfor mere koncentreret. En ægte ristretto er skarp, kraftfuld og har ekstraordinær stor smag. Kaffen egner sig særdeles godt om morgenen eller som afslutning på et lækkert måltid. Den serveres typisk i en lille Ristretto-kop og nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør