Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

“Velkommen til en verden af store kaffeoplevelser“


Kære club medlemmer og besøgende,


Siden vi i 2008 lancerede Nespresso Professional i Danmark, har vi arbejdet målrettet og passioneret for at udvikle kaffekulturen og skabe en uovertruffen smagsoplevelse i hver eneste kop kaffe serveret til erhvervslivet, og samtidig knytte tætte og bæredygtige relationer til kunder, medarbejdere og partnere.

Vi stræber efter at gøre dine kaffeøjeblikke til noget helt særligt, uanset om du nyder kaffe på kontor eller i restaurant. Du kan løfte ansattes og gæsters kaffeoplevelse til et højere niveau med Nespressos portefølje af eksklusive mælkeløsninger og udsøgte Grand Cru kaffe. Styrk din virksomheds image og rentabilitet med et internationalt og anerkendt brand.

Vi driver vores forretning efter 4 grundlæggende værdier: uovertruffen kvalitet, passion, konstant udvikling og ansvarlighed. Vi stiler med disse værdier efter at give dig en service og oplevelse ud over det sædvanlige i hver eneste interaktion.

Vi forsøger at efterleve disse værdier for at give dig den bedste kaffeoplevelse. Som kunde os Nespresso vælger du frit mellem vores 13 bæredygtige Grands Crus, får hurtig levering, gratis rådgivning og sparring, mulighed for eksklusive kaffesmagninger, loyalitetstilbud og meget mere. Har du tegnet en serviceaftale, får du også gratis lånemaskine, teknikerbesøg og afkalkning, så du slipper for bekymringer.


Vi ønsker dig mange skønne kaffestunder med Nespresso og håber du med tilfredshed vil navigere rundt i Nespressos online univers af kaffe.Mød dine Nespresso Eksperter!

Nicoline Dahlmann

Coffee Specialist

Sidsel Heimburger

Coffee Specialist

Kim Mortensen

Club

Finn Nørregaard

Teknisk service

Lasse Rhode

Teknisk service

Stefan Hundevad

Teknisk service

Henrik Lauridsen

Finance

Henrik Kieffer

Teknisk service

Ernest Krüger

Teknisk service

Mikkel Bjørnsen

Service Specialist

Thomas Schei

Salg

Lukas Raabyemagle

Coffee Specialist

Kenneth Colding

Salg

Jacob Grodt

Salg

Nicolaj Vang

Salg

Ulrik Hvidberg

Teknisk Service

Jakob Kamp

Sales Director

Peter Kofoed

Økonomi

Dinah Zyskind

Marketing

Christian Riess

Sales Specialist