Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

“Velkommen til en verden af store kaffeoplevelser“


Kære club medlemmer og besøgende,


Siden vi i 2008 lancerede Nespresso Professional i Danmark, har vi arbejdet målrettet og passioneret for at udvikle kaffekulturen og skabe en uovertruffen smagsoplevelse i hver eneste kop kaffe serveret til erhvervslivet, og samtidig knytte tætte og bæredygtige relationer til kunder, medarbejdere og partnere.

Vi stræber efter at gøre dine kaffeøjeblikke til noget helt særligt, uanset om du nyder kaffe på kontor eller i restaurant. Du kan løfte ansattes og gæsters kaffeoplevelse til et højere niveau med Nespressos portefølje af eksklusive mælkeløsninger og udsøgte Grand Cru kaffe. Styrk din virksomheds image og rentabilitet med et internationalt og anerkendt brand.

Vi driver vores forretning efter 4 grundlæggende værdier: uovertruffen kvalitet, passion, konstant udvikling og ansvarlighed. Vi stiler, med disse værdier, efter at give dig en service og oplevelse ud over det sædvanlige, i hver eneste interaktion.

Vi forsøger at efterleve disse værdier for at give dig den bedste kaffeoplevelse. Som kunde hos Nespresso vælger du frit mellem vores 13 bæredygtige Grands Crus, får hurtig levering, gratis rådgivning og sparring, mulighed for eksklusive kaffesmagninger, loyalitetstilbud og meget mere. Har du tegnet en serviceaftale, får du også gratis lånemaskine, teknikerbesøg og afkalkning, så du slipper for bekymringer.


Vi ønsker dig mange skønne kaffestunder med Nespresso og håber, at du med tilfredshed vil navigere rundt i Nespressos online univers af kaffe.Mød dine Nespresso eksperter!

Nicoline Dahlmann

Customer Relations

Sidsel Heimburger

Customer Relations

Lukas Raabyemagle

Customer Relations

Poul Glenn

Service & Operations

Lars Lykkegaard

Service & Operations

Ernest Krüger

Service & Operations

Mikkel Bjørnsen

Service & Operations

Lasse Rhode

Service & Operations

Finn Nørregaard

Service & Operations

Ulrik Hvidberg

Service & Operations

Thomas Maymann

Commercial Director

Thomas Schei

Sales

Trine Stegler

Sales

Nicolaj Vang

Sales

Christian Riess

Sales

Jonathan Kürstein

Sales

Peter Kofoed

Finance & Admin

Dinah Zyskind

Marketing