Nespresso-eksperter vælger blandt de fineste kaffebønner rundt om i verden for at skabe vores rige og komplekse blandinger. I denne kafferejse - fra bønne til din kop - er vores engagement i bæredygtighed også en rejse til kontinuerlig forbedring for at nå den absolut bedste kvalitet og smag.
Nespresso-kaffeeksperter ser kun efter de fineste bønner med en bestemt smag og specifikke aromatiske egenskaber for at skabe vores 14 unikke blandinger. Hver kaffe evalueres gennem prøvesmagning for at sikre, at kaffen opfylder Nespresso-kvalitetsstandarderne og matcher de nøjagtige aromaprofiler.
På grund af en streng process baseret på udvalgte territorier opfylder kun 1-2% af den kaffe, der dyrkes globalt, Nespresso-specifikke smags- og aromaprofiler og konstante kvalitetskrav.
Teknisk set er Nespresso-kaffe meget kaloriefattigt med mindre end 2 kalorier pr. kop. De er også relativt lave i fysisk surhedsgrad med et gennemsnitligt pH-niveau på 5,0. Der er ingen specifik syret kaffe med højt eller lavt niveau i Nespresso-kaffesortimentet. Dette betyder, at mælk ikke er nødvendig for at reducere den opfattede surhedsgrad, men den forbliver - selvfølgelig - en personlig smagspræference.
Nespresso skabte den hermetisk forseglede aluminiumkapsel som den optimale måde at låse friskhed på og beskytte omkring 900 flygtige aromaer af kaffe. Forsegling på denne måde forhindrer oxidation og garanterer optimal friskhed - intet kommer ud eller ind.
Fra færdiggørelse af ristning og fremefter foregår al forarbejdning under en kontrolleret atmosfære, således at intet ilt skal røre kaffe undervejs til indkapsling. Kapslen tilbyder en uigennemtrængelig barriere mod lys, fugt, bakterier og ilt i 12 måneder fra produktionsdatoen.
Da du er den eneste, der berører kapslerne i æskerne, er du også sikret, da berøringer fra flere personer undgåes.
En Lungo til at starte dagen, en Espresso under morgenmødet, en Ristretto efter frokost, og en lækker Cappuccino at bryde eftermiddagen. Fra solopgang til solnedgang er kaffemomenter ikke ens i løbet af dagen.
I et professionelt miljø er kaffepauser nøglen til at berige forhold, og vores 14 sorter hjælper med at omdanne en hurtig chat til en samtale af høj kvalitet.
Innovationen af kapslen var primært designet til at garantere friskhed, men den fulgte med nogle ekstra fordele. Den nøjagtige måling af kaffe sikrer, at der ikke er noget kaffespild: 100% af kaffen i hver kapsel bruges til at forberede din kop kaffe. Systemet leverer også en nøjagtig mængde vand opvarmet til lige den rigtige temperatur, hvilket reducerer spild på begge disse fronter.
Hver kapsel indeholder 6–7 gram malet kaffe og laver en portion kaffe. Afhængig af forberedelses længden kan kapslen fremstille et 40 ml Espresso-skud eller en 110 ml Lungo-hældning.
Skummet der findes øverst i din kop, også kaldet "crema" kommer fra kaffeprocessen.
Crema er faktisk en type creme på grund af de olier, der skaber fedt.
Aromaerne i de anvendte smagsstoffer udvindes fra naturlige kilder. Nespresso-kapsler indeholder ingen konserveringsmidler, og kaffen holdes frisk ved at være hermetisk forseglet i aluminiumkapsler.
Nespresso-kapsler indeholder ikke almindelige madallergener, herunder mejeri, gluten, nødder, soja og æg. Henvisninger til "malt", "mælk" eller "kakao" -noter er komponenter i den aromatiske profil og antyder ikke deres tilstedeværelse i kaffen.
Ingen af vores kaffe indeholder nogen genetisk modificeret organismer. Kvaliteten og konsistensen af Nespresso-kaffe og dens udsøgte crema er resultatet af den højeste kvalitets kaffe, der er fremskaffet, den måde, hvorpå kvaliteten styres under hele produktionsprocessen, og den unikke interaktion mellem vores kapsler og maskiner.Opdag vores professionelle maskiner.
Der er ingen BPA eller andre typer Bisphenols - et industrikemikalie, der er blevet brugt til at fremstille visse plastmaterialer og harpikser - i Nespresso-kapsler, og de er i fuld overensstemmelse med gældende regler for materialer beregnet til at komme i kontakt med fødevarer (EU, FDA osv.).
Aluminiumkapslerne udgør ikke sundhedsmæssige risici, de er belagt med en beskyttelsesfilm for at forhindre kontakt mellem aluminiumet og den malede kaffe.
Men aluminium er hovedsageligt et 100% og uendeligt genanvendeligt materiale, og genanvendelse er det sidste trin i en lang række konkrete foranstaltninger til bæredygtig udvikling. Ligesom for hjemmemiljøet, har Nespresso udviklet en genbrugsløsning dedikeret til Professional-medlemmerne: har du allerede din Professional-genvindingsboks? Lad os se på en typisk genbrugsfabrik.
Foruden en række lokale partnere investerer Nespresso i dedikerede genanvendelseskanaler såvel som kollektive ordninger for at låse cirkulære løsninger med det formål at nå et bæredygtigt forbrug til to bæredygtige mål fra De Forenede Nationer: # 12 - Ansvarlig forbrug og produktion og # 17 - Partnerskaber for at nå målet.
Siden 1991, med lanceringen af genanvendelsesprogrammet i Schweiz, fortsætter Nespresso med at investere i og fremme bæredygtig anvendelse af aluminium. Engagementet i 2020 - Positive Cup-programmet - indeholder ambitiøse mål inden for kaffe sourcing og social velfærd; fremstilling af aluminium, brug og bortskaffelse og modstandsdygtighed over for klimaændringer: 100% bæredygtig udvalgt kaffe, 100% bæredygtigt manueret aluminium, 100% kulstof “insetting”.
I modsætning til "modregning" (traditionel kulstofkompensation, hvor kompensation finder sted et andet sted ved hjælp af ukorrelerede aktører og tekniske aktiviteter), integrerer "insetting" sociale og miljømæssige forpligtelser i hjertet af virksomhedernes forretningsaktiviteter og netværk.
Et af de nylige initiativer til fremme af genanvendelse kaldes ”Vélosophy”. I spidsen for sit engagement i genanvendelse har Nespresso samarbejdet med det svenske livsstilscykelmærke Vélosophy for at fremstille en stilfuld cykel lavet af genanvendte aluminiumkaffekapsler.
Resultatet er RE: CYCLE-projektet - en perfekt balance mellem bæredygtighed og stil, designet til at illustrere potentialet i genanvendeligt aluminium og motivere Nespresso-fans til at genbruge deres kapsler, indtil 100% er nået.