Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Styrken af noget godt

I løbet af året lærte vi at værdsætte ting, vi tog for givet. Vores arbejdsplads, vores kolleger og kaffepauser på kontoret betyder virkelig meget for vores fysiske helbred. Vi giver dig nogle tip og tricks til, hvordan du gør din arbejdsplads sikker. Alt for at maksimere engagement og motivation, når du endelig vender tilbage til arbejdet.

Skab trivsel på arbejdspladsen

Vores fysiske helbred har ændret sig drastisk det sidste år. At arbejde hjemmefra eller slet ikke at arbejde, kommer med mange udfordringer inden for kommunikation, teknologi og mangel på sociale forbindelse til kolleger, venner og familie, for bare at nævne nogle få ting.

Læger mener, at vi vil se en drastisk stigning i depression og fysiske sundhedsproblemer, når pandemien er forbi. Forskere har set, at teknologi og arbejde hjemmefra har en skadelig virkning på ensomhed og social isolation.

Selvom det har været katastrofalt for nogle, har Covid-pandemien skabt muligheder for andre. Muligheder for virksomheder til at revurdere og revidere, hvordan de arbejder, er struktureret, og hvordan medarbejderne kan motiveres.

Vi giver dig nogle værktøjer, der hjælper dig med at bryde mønsteret af social isolation og ensomhed, på en sikker måde ved at forstå, hvorfor arbejdserfaring og kaffe med kolleger, er så vigtig for, at vi kan have det godt.

7 tips til, hvordan du strukturerer din arbejdsplads

Som nævnt er forhold til kolleger, familie og venner afgørende for vores fysiske helbred. Noget, vi kan gøre for at hjælpe vores medarbejdere, er at bidrage til en sikker arbejdsplads. Her er nogle tips og tricks til at strukturere din arbejdsplads, når du vender tilbage.
  1. Flere og mindre kaffestationer er en god måde, at reducere større grupper af mennesker på. Med mindre stationer er det lettere at opdele sig under en kaffepause, eller under frokostpausen. Vidste du, at kaffepauser kan reducere stress?

  2. Lav en tidsplan over hvem der er på arbejdspladsen på hvilket tidspunkt, for at forhindre overbelastning. Sørg for, at du roterer, så man får chancen for at møde alle sine kolleger.

  3. Nogle mennesker vil stadig arbejde hjemmefra fra tid til anden. Udnyt de tomme rum og åbn kontoret og restauranten med færre borde. Åbne rum kan fremme kreativitet.

4. Giv muligheder for en sjov, aktiv og sundere hverdag, start en cykelkonkurrence. Du undgår offentlig transport og får motion på samme tid. Godt for dit helbred og din hjerne!


5. Få en Momento til din arbejdsplads. Med den fantastiske berøringsfri funktion, kan du forberede en kop kaffe fra din telefon! Hverken du, dine kolleger eller gæster rører ved maskinen. Fantastisk, er det ikke?


6. Byg afskærmninger mellem bordene ved hjælp af planter. En levende mur kan øge produktiviteten med 15%, den kan også reducere stress, rense luften, øge kreativiteten og meget mere.


7. Sørg for at have en berøringsfri sanitetsstation ved alle indgange. Vores Sterizen X4 er et perfekt, trådløst og elegant valg til dig, dine medarbejdere og gæster, for at føle jer mere sikre!

Altid frisk kaffe uden spild!

Server altid frisk kaffe til dig, dine medarbejdere og kunder. Med Nespresso Professional er det let at servere frisk kop kaffe uden spild! Dette siger vores kunde Bjurfors om deres maskine:

”Kaffemaskinen er et naturligt samlingssted på kontoret, men i disse dage sørger vi selvfølgelig for, at der ikke er overbelastning. Nespresso-maskiner bruger kapsler, hvilket betyder, at vi ikke behøver at tænke over, hvor meget kaffe der forbruges hver dag, hvilket naturligvis er en stor fordel nu, når mange mennesker arbejder hjemmefra ”.

5 fakta, hvorfor kaffehjørnet gavner din virksomhed

Vidste du, at kaffehjørnet kan gavne din virksomhed? I de nordiske lande drikker vi meget kaffe. At gå til kaffehjørnet og snakke med kollegaer, er for mange en daglig følelses god rutine.

  1. Et kaffehjørne kan skabe hurtige møder over en kop kaffe. Spar tid og kræfter!

  2. Det er også stedet, hvor relationer med kolleger opbygges og udvikles. Stærke relationer mellem kolleger gør virksomheden stærkere.

  3. Kaffeområdet er også et godt sted, hvor ideer genereres gennem samtaler. En snak kan være en gamechanger.

  4. At drikke en kop kaffe sammen med kolleger i et kaffeområde kan sprede positiv energi. God energi er godt for erhvervslivet!

  5. Det er også et sted at slappe af, og tænke over noget andet i hektiske tider.

Hvad sker der under kaffepausen?

Det er de små pauser, der kan give os ny energi og stressaflastning, hvilket resulterer i færre fejl, og får os til at føle os mere opmærksomme. For de fleste af os er det vigtigt at nyde en kop kaffe i pausen. Vi spurgte nogle af vores kunder, hvad en kaffepause gør for deres virksomhed.

Bjurfors

”Både kunder og kolleger sætter pris på deres kaffeøjeblikke. For eksempel en kunde som ønsker at berolige nerverne inden deres boligaftale, eller en kollega som ønsker at få et energiboost inden et kundemøde. Ikke mindst opfylder kaffe en vigtig social funktion.”

Hartmanns

”En af de ting, vi på Hartmanns nyder, når vi er på kontoret, er kaffemaskinen. Det er ikke kun fordi at der er god kaffe. Men fordi kaffemaskinen er et mødested, hvor du hurtigt får en uformel snak med kolleger, en god latter eller muligvis hjælp til en opgave. Og det hjælper med at styrke Hartmanns kultur og sammenhold.”

OneMed

”Det er vigtigt at få kolleger tilbage på kontoret mindst 3-4 dage om ugen, da kontoret er en kulturel bærer. Vi mener, at "kaffehjørnet" er et sted, hvor samtaler starter spontant, limen i virksomheden. Det er stedet hvor virksomhedskulturen bygges”.

Kaffe er så meget mere end bare en varm velsmagende drink, den styrker moral og giver dig, dine medarbejdere og kolleger den ekstra energi, for at skabe nye muligheder. Nespresso Professional tilbyder dig en løsning, der passer til dine behov og din virksomheds størrelse. Gør forretning fantastisk igen!