Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

CO2-neutral før 2022

I over 30 år har Nespresso lært at integrere bæredygtighed i sine operationer og aktiviteter. Klimaændringerne påvirker også landmænd og deres jord, med længere og meget regnfulde perioder eller højere temperaturer. Vores planet er under stress på grund af klimaændringer. Denne situation har aldrig været så vigtig og presserende som nu.

Forpligtet fra rødderne

Nespresso har haft en lang rejse med mange vigtige præstationer, men der er stadig meget, der skal gøres. Undervejs har målet altid været at gøre din kop kaffe fuld af smag, men alligevel så lille som mulig, når det kommer til klimapåvirkning - fra frø til slurk.

En uendelig rejse

I over 30 år har Nespresso lært, hvordan man integrerer bæredygtighed i operationer og aktiviteter - hvad der kaldes “The Positive Cup”. Lad os gå tilbage til nogle vigtige faser af Nespresso-rejsen for at få et overblik.

De tidlige år

I halvfjerdserne blev den første prototype af et system, der kunne levere en barista-kvalitet, udviklet - forfaderen til kapslen. Flere år senere - i midten af firserne - blev den portionerede kaffe født med maskiner og kapsler designet til at levere en enestående kaffesmag. Bare et par år senere, i 1991, blev det første genanvendelses program allerede introduceret i Schweiz med 34 indsamlingssteder.

De første skridt i et fantastisk engagement

For at forbedre landbrugspraksis og fremme udbuddet af kaffe i bæredygtig kvalitet lancerede Nespresso programmet AAA Sustainable Quality ™ i 2003. Dette vigtige skridt blev taget i samarbejde med Rainforest Alliance. Så du allerede den grønne lille frøforsegling på produkter? Dette anerkendte symbol garanterer globalt både virksomheder og forbrugere, at køb af et mærket produkt understøtter mere miljømæssigt og socialt ansvarlig praksis!

Forbedringer og læring

I 2005 fremhævede en detaljeret vurdering af kaffens livscyklus, at emissioner inden for værdikæden ikke var ejet eller kontrolleret af Nespresso. Dette udløste nye planer for oprettelse af delte værdier. I 2009 var de 4-årige mål klare: 80% af AAA-kaffesourcing, en kapselopsamlings kapacitet på 75% og 20% lavere drivhusgasemission pr. Kop.

I 2012 lancerede Nespresso Aluminium Stewardship Initiative, en global nonprofit standardindstillings- og certificeringsorganisation. ASI samler producenter, brugere og interessenter i aluminiums værdikæden med et tilsagn om at maksimere aluminiums bidrag til et bæredygtigt samfund.

Fuldt engagement

I 2014 blev 2009-planen nået, og ambitionen om "Positive Cup" blev annonceret understøttet af en investering på 500 millioner CHF: en samlet forpligtelse fra Nespresso, modstandsdygtige kaffebønder og samfund, end-to-end bæredygtigt forvaltet aluminium og integrerede aktioner om klimaændringer.

Nespresso begyndte at plante træer for at binde kulstof fra atmosfæren og offentliggjorde en første rapport kaldet Creating Shared Value i 2017 i overensstemmelse med GRI Sustainability Reporting Guidelines. GRI hjælper virksomheder og regeringer over hele verden med at forstå og kommunikere deres indvirkning på kritiske bæredygtighedsspørgsmål såsom klimaforandringer, menneskerettigheder, regeringsførelse og socialt velvære.

Nespresso er kommet langt. Men der er stadig meget, der skal gøres! I dag plantes over 4,5 millioner træer, og 95% af kaffen kommer inden for AAA-programmet. Nespresso bidrager også til 11 af de 17 verdensmål. Der tages et stort skridt ind i en grønnere og lykkeligere fremtid. Læs mere.

Hvad er det næste skridt?

At blive klimaneutral gennem hele forsyningskæden opnås i 2022. For det første forpligter Nespresso sig til at fremskynde reduktion, genanvendelse og genbrug. For det andet forpligter Nespresso sig til, at din kop Nespresso inden 2022 vil være helt Co2-neutral. Den tredje forpligtelse er at sikre, at landmændene lever stabilt og levedygtigt af kaffe.

Dette er ikke enden på rejsen, det er begyndelsen til noget stort: "Jeg tror virkelig, at både vores forretning og kaffeindustrien kan være en styrke til det gode" - Guillaume Le Cunff, administrerende direktør for Nespresso.

Fortsæt din rejse her og opdag hvilken kaffeløsning der er det bedste valg for din virksomhed. Se også hvordan vi genanvender vores kaffekapsler, som er uendeligt genanvendelige.