Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

The Heart ❤️ of Home. Ændrer liv ved at ændre komfur

Premium Coffee samarbejder med Nespresso AAA farmere i Colombia. De er meget vigtige for os. Da vi fandt ud af, ifølge WHO, at et af de største sundhedsproblemer i Sydamerika er luftforurening, og at de mest udsatte er kvinder og børn (bare i Colombia dør 7000 mennesker årligt grundet dette), besluttede vi os for at gøre noget.

Mange familier tilbereder stadigvæk mad over åben ild. Ved at udskifte disse gammeldags metoder med nye eco-komfurer, gør vi ikke kun en forskel i køkkenet - men også i familiernes liv.

Og vi gør det i vores kunders navn.

30 kvindelige farmere i Caldas regionenVi har valgt at donere 35 eco-komfurer, i udvalgte kunders navne, til 30 familier med kvindelige farmere i Caldas regione, som er kendt for sine kaffeplantager. Disse komfurer vil gøre det nemmere og hurtigere at lave mad, samtidig med at de ikke forurener indeklimaet. Dette betyder at familierne ikke kommer til at inhalere de skadelige partikler fra åben ild.

For at være sikker på at komfurerne bliver givet til de rette familier, samarbejder vi med alto occidente, den lokale Nespresso Agronomist of Cafexport.

Hvorfor kalder vi det THE HEART OF HOME?Komfuret er et stærkt symbol. Det laver maden, det er noget familien samles omkring for at holde varmen. Et køkken kaldes hjemmets hjerte. Men køkkenets hjerte er faktisk komfuret.

Dette er begrundelsen for at vi kalder dette projekt THE HEART OF HOME.

Donation i vores kunders navne

Heart of Home er et langsigtet engagement fra vores side. Vi startede projektet i december 2019. Da det var så tæt på jul, har vi valgt at donere det første parti økokomfurer i navne på udvalgte Premium Coffee-kunder.

Vi tænkte, at vores kunder ligesom os allerede har alt, hvad de har brug for. Så i stedet for endnu em æske chokolade eller en gavepakke med stearinlys gav vi dem chancen for at foretage reel forandring i andres liv.

Kunne du tænke dig at være en del af ❤️ OF HOME?


Kontakt os for at høre nærmere!

❤️

Nespresso har allerede sit eget bæredygtige program, skal Premium Coffee gøre dette?

Nespresso AAA Sustainable Quality™, er det langavirge samarbejde mellem Nespresso og Rainforest Alliance som begyndte i 2003. I dag hjælpe AAA Program 110,000 farmere til at gro kaffe i højeste kvalitet, for at Nespresso Club medlemmere verden over kan nyde Sustainalble Quality™ kaffe.

Med det tredobbelte fokus på kvalitet, bæredygtighed og produktivitet, er AAA Program unik indenfor kaffeindustrien, og noget at være stolt over. Premium Coffee's projektet er lille, men vigtigt i henhold til at fuldføre hvad Nespresso allerede gør.