Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Lad os genbruge dine Nespresso Professional kapsler sammen!

Nespresso kaffekapslers rejse ender aldrig, de kan genbruges igen og igen. Med Nespresso Professional Genbrugs Kit, produceret af pap og designet til jeres brugte kaffekapsler, får I adgang til en komplet genbrugsløsning og bidrager til kaffekapslernes uendelige rejse.

Bestil et Genbrugs Kit allerede i dag.

Nespresso kaffekapsler, både kapsel og kaffegrums genanvendes

En komplet genbrugsløsning

I samarbejde med Stena Recycling har Nespresso udviklet en løsning, som kan adskille aluminium og kaffe, så begge dele kan genbruges.

Den brugte kaffegrums kan genanvendes på utallige og stadig mere innovative måder. Størstedelen bliver til biogødning, men anvendes også som grønt brændstof for eksempel som biogas til busser!

Aluminium er 100% og uendeligt genanvendeligt. Enhver kapsel kan blive til mange forskellige ting, som biler og cykler. Mulighederne er uendelige!

Sådan fungerer genbrug af Nespresso kaffekapsler

Sådan gør du?

Når I bestiller kaffe online kan I tilføje Genbrugs Kit til indkøbskurven, og det leveres sammen med jeres kaffe. Genbrugsløsningen er til kr. 0,- hvis i har en serviceaftale på jeres Nespresso maskiner (max 2 stk. Genbrugs Kit pr. ordre og max. 5 pr. år).

De brugte kaffekapsler fyldes i posen i papboxen. Hver pose har en kapacitet på ca. 1.500 kaffekapsler og sættet indholder 3 poser.

Når posen med kaffekapsler er fuld lukkes den med en strip, påklæbes returlabel og gives til UPS ved næste kaffelevering.

Hvis I ikke genbruger i dag, så et det tid til at starte nu!

Brugte Nespresso Professional kaffekapsler

Det unikke ved Aluminium...

Aluminium kan genbruges uendeligt, så du er med til at reducere spild og affald ved at genbruge jeres kaffekapsler. Op på den måde får I en langt mere bæredygtig kaffeløsning. Genbruger I kaffekapslerne kan dine kaffekapsler blive en cykelramme eller en del i en bil.

  • 100%
    Aluminium kan genanvendes uendeligt og bliver ved med at have samme høje kvalitet, uanset hvor mange gange det genbruges.
  • 95%
    Aluminium kræver op til 95% mindre energi at genbruge, end hvis det udvindes.
  • 86%
    af CO2 forbruget ved aluminium anvendes på minedrift og forarbejdning.

Der kan være stor fokus på ydersiden af Nespresso kaffekapslen, men magien og den særlige oplevelse får du af indholdet inden i kapslen. Kaffen fra hele verden sammensættes til de helt særlig smagsoplevelser, som er med til at give uforglemmelige kaffeøjeblikke.