Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Kaffeløsninger til den gastronomiske elite

Sans for detaljen

For at give dine gæster en unik oplevelse, ligger hemmeligheden i detaljerne. Vi ved, hvad det kræver for at byde gæster på uovertruffen kaffe, der aldrig må svinge i kvalitet. Med en kaffeløsning fra Nespresso serverer du det samme gode produkt i hver eneste kop uanset tidspunkt på dagen, medarbejderen, sæsonen, mælke- eller kaffetypen.

De høje standarder til kvalitet, bæredygtighed og driftsikkerhed er nogle af grundene til, at Nespresso er at finde på gourmet- og Michelinrestauranter verden over. I Danmark finder du blandt andet vores kaffe på Kiin Kiin, Marchal, Nimb, CANblau og Frk. Koch. Giv dine gæster en mindeværdig afslutning på deres gastronomiske oplevelse.


Jagten på perfektion

Se videoen og find ud af hvad der er vigtigt når de bedste restauranter i Danmark skal vælge deres kaffeløsning. Opdag de mange fordele ved Nespressos kaffeløsninger til højgastronomiske restauranter.

Prestigefyldte partnerskaber

For at inspirere eliten inden for Fine Dining har Nespresso dannet partnerskaber med organisationer for ledende kokke, gastronomer og sommelierer verden over. Vi samarbejder blandt andet med Relais & Chateaux, Le Bocuse d'Or samt Jeunes Restaurateurs d'Europe, som bringer passionerede unge restauratører sammen og kombinerer innovation og iværksætteri.

Derudover er Nespresso også stolt partner af Association de la Sommerllerie Internationale (ASI) og verdens bedste sommelier, Paolo Basso.

Mesterlig uddannelse

Nespresso Coffee Sommelier™ og Chef Academy programmerne.

Nespresso har udviklet to unikke uddannelsesprogrammer til professionelle sommelierer og kokke, der ønsker at udvide deres indsigt i kaffens verden. I sommelierprogrammet undervises der i sensorisk analyse og paring af kaffe til retter.

Maskiner

Design, innovation og effektivitet

For at sikre den ypperste kvalitet af Grand Crus kaffe, mælkeskum og æstetik, forenes det bedste fra designets, teknologiens og baristaens verden. Det eksklusive bryggesystem og de unikke Grands Crus kapsler gør det muligt at brygge gourmetkaffe til perfektion. Brygning sker ved nøje afstemt temperatur og tryk, som tillader en uovertruffen crema og aroma. Ligeledes bliver mælken skummet og varmet i perfekt harmoni og resultatet er en mesterlig kop kaffe.

Opdag vores maskiner

Invester i en premium kaffeløsning til din

virksomhed og mærk kvaliteten.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig straks:

De valg vi tager.


Siden 2003 har Nespresso arbejdet tæt med Rainforest Alliance for at give miljøet, kaffeplanterne og vores kaffebønder de

bedst mulige vilkår. Se hvordan hver eneste Grand Crus er med til at sætte et positivt aftryk på verden og træf et

bæredygtigt kaffevalg til din virksomhed.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til dine behov?

Udfyld formularen her på siden eller kontakt vores kaffespecialister via vores chat,

på telefon +45 80 30 03 03 eller info@nespresso-pro.dk.