Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Kvalitets kaffemaskiner med 13 unikke smagsvarianter til dine gæster


Nespresso kan løfte din forretning

Smagsoplevelse og høj kvalitet er afgørende parametre for at servere uovertruffen kaffe for gæsterne. Du serverer den samme unikke profil i hver eneste kop med Nespresso uanset tidspunkt på dagen, sæson, mælke- eller kaffetype.


Med Nespresso øger du kvaliteten, som gør det muligt både at sælge mere kaffe og tage en højere salgspris*. Sælger din restaurant eller café mere end tre kopper kaffe om dagen, er der allerde økonomisk gevinst ved at lease en Nespresso Aguila.

  • +35 % øget kaffesalg*
  • x5 øget salg af mælkebaseret kaffe*
  • +26 % højere salgspris*

*Kilde: Gennemsnitligt salg, Dec 2011 - May 2012, blandt 11 europæiske Nespresso-kunder.


Hvorfor vælger restauranter Nespresso?

Se nogle af grundene til at restauranter og caféer over hele landet serverer Nespresso til deres gæster, og opdag de mange fordele ved Nespressos kaffeløsninger til caféer og restauranter.

Maskiner

Effektive og driftssikre løsninger

Kombinationen af banebrydende design og topmoderne teknologi betyder, at alle vores maskiner kan levere et unikt produkt af høj kvalitet i hver eneste kop kaffe. Nespressos kaffeløsning bliver skrædersyet til dine præferencer og understreger kvaliteten i din virksomhed.

Udforsk vores maskiner

Kaffe

Kun det bedste til dine gæster

Servér pragtfuld kaffe af højeste kvalitet ved et enkelt tryk på en knap. Efterspørgslen på god kaffe stiger, og presset for at levere den perfekte kop stiger - hver gang. Med Nespressos 13 unikke smagsvarianter sikre du, at dine gæster får en stor kaffeoplevelse - hver gang.

Opgrader kaffeøjeblikket med Nespressos eksklusive kaffemaskiner. Serveres med blødt, friskt, mælkeskum tilpasset lige den kop kaffe, som dine gæster ønsker. Du kan justere smag, mængden, lethed og andre forhold, så du laver den rigtige kaffe tilpasset jeres restaurant eller café.

Siden 2003 har vi samarbejdet med Rainforest Alliance og udviklet bæredygtig kaffe, der gavner bønner, samfund og klima. Derfor kan du servere god kaffe med god samvittighed.

Udforsk vores kaffe

Invester i en premium kaffeløsning til din

virksomhed og mærk kvaliteten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

De valg vi tager.


Siden 2003 har Nespresso arbejdet tæt med Rainforest Alliance for at give miljøet, kaffeplanterne og vores kaffebønder de

bedst mulige vilkår. Se hvordan hver eneste Grand Crus er med til at sætte et positivt aftryk på verden og træf et

bæredygtigt kaffevalg til din virksomhed.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til dine behov?

Udfyld formularen her på siden eller kontakt vores kaffespecialister via vores chat,

på telefon +45 80 30 03 03 eller info@nespresso-pro.dk.