Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Samme høje kvalitet i hver eneste kop

Nespresso kan løfte din forretning

Stabilitet og høj kvalitet er afgørende parametre for at servere god kaffe for gæsterne. Med en bæredygtig kaffeløsning fra Nespresso leverer du aldrig en dårlig kop kaffe. Du serverer det samme gode produkt i hver eneste kop uanset tidspunkt på dagen, medarbejder, sæson, mælke- eller kaffetypen.

Det gør det muligt både at sælge mere kaffe og tage en højere salgspris*. Samtidig undgår du spild, da kaffe, elektricitet og vandmængde er nøje afmålt til den pågældende kaffe. Giv dine gæster en afslutning på deres måltid, som de vil huske.

  • +35 % øget kaffesalg*
  • x5 øget salg af mælkebaseret kaffe*
  • +26 % højere salgspris*

*Kilde: Gennemsnitligt salg, Dec 2011 - May 2012, blandt 11 europæiske Nespresso-kunder.


Hvorfor vælger restauranter Nespresso?

Se nogle af grundene til at restauranter og caféer over hele landet serverer Nespresso til deres gæster, og opdag de mange fordele ved Nespressos kaffeløsninger til caféer og restauranter.

Maskiner

Effektive og driftsikre løsninger

Kombinationen af banebrydende design og topmoderne teknologi betyder, at alle vores maskiner kan levere et unikt produkt af høj kvalitet i hver eneste kop kaffe. Nespressos kaffeløsning bliver skrædersyet til dine præferencer og understreger kvaliteten i din virksomhed.

Udforsk vores maskiner

Kaffe

Kun det bedste til dine gæster

Servér udsøgt kaffe af højeste kvalitet. Efterspørgslen på god kaffe stiger, og presset for at levere den perfekte kop hver gang stiger. Nespressos eksklusive Grands Crus sikrer, at dine gæster får en stor kaffeoplevelse - hver gang. Og så brygges de ved et tryk på en knap.

Gør kaffeøjeblikket endnu bedre med blødt, friskt mælkeskum tilpasset lige den type kaffe, du ønsker at servere. Du kan justere mængde, lethed, fylde og andre forhold, så du laver den rigtige kaffe til jeres bar eller restaurant.

Siden 2003 har vi samarbejdet med Rainforest Alliance og udviklet bæredygtig kaffe, der gavner bønner, samfund og klima. Derfor kan du servere god kaffe med god samvittighed.

Udforsk vores kaffe

Invester i en premium kaffeløsning til din

virksomhed og mærk kvaliteten.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

De valg vi tager.


Siden 2003 har Nespresso arbejdet tæt med Rainforest Alliance for at give miljøet, kaffeplanterne og vores kaffebønder de

bedst mulige vilkår. Se hvordan hver eneste Grand Crus er med til at sætte et positivt aftryk på verden og træf et

bæredygtigt kaffevalg til din virksomhed.

Er du i tvivl om hvilken løsning, der passer til dine behov?

Udfyld formularen her på siden eller kontakt vores kaffespecialister via vores chat,

på telefon +45 80 30 03 03 eller info@nespresso-pro.dk.