Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Dit bæredygtige valg

"I 2003 indgik vi et samarbejde på bæredygtighed og kvalitet. I dag fejrer vi vores langvarige partnerskab med Rainforest Alliance, gennem AAA Sustainability Quality Program. Vi indkøber mere end 94% af vores kaffe fra AAA farme, og over 50% af alt vores kaffe fra Rainforest Alliance Certificerede farme."

Bæredygtig kvalittet

Nespresso kaffeekspert er også meget opmærksomme på behovet for løbende at levere ekstraordinære, overraskende og nye kaffeoplevelser til kunderne..

Nespresso og Rainforest Alliance rekonstruerede ideen om bæredygtighed med sin egen definition af bæredygtig kvalitet: at kunne skabe et kontinuerligt udbud af kaffe af højeste kvalitet ved at arbejde hånd i hånd med kaffeproducenter.

Hvordan virker det? Gennem et exceptionelt netværk af over 350 agronomister, der arbejder og bor på marken, inddrager AAA standarder på farmernes dyrkningsmetoder. Vores fremtid er bundet med farmernes fremtid, så Nespresso samarbejder med dem gennem en rejse af vedvarende forbedringer der er ”best in class”.

Nespresso AAA Sustainable Quality™ Program
i Kenya, Ethiopien, Brasilien, Columbia, Costa Rica og Indien

Hvad siger farmerne?

“Vi har investeret den ekstra indkomst, vi har opnået va Nespresso AAA Sustainable Quality ™ -programmet på vores gård, i vores børns uddannelse og i vores familie.”

Olga Lucía Otero, AAA landmand i Colombia siden 2006.

Efter alt det hårde arbejde er landmændene begyndt at forestille sig muligheden for at nå Rainforest Alliance-certificering ud over at deltage i Nespresso AAA Sustainable Quality ™ -programmet.

Denne kombination skaber kaffebønder ved at investere i samfundets infrastrukturer og sørger for at udføre landbrugs i bedste praksis. Derudover giver den landbrugeruddannelse, finansiering og teknisk assistance til løbende at forbedre kvalitet, bæredygtighed og produktivitet.

Hvad har du i din kop?

94% af Nespressos permanente kaffe indkøbes fra Nespressos AAA Susainability Quality Program og mere end 50% af alt Nespressos kaffe kommer fra de farmere, der har opnået Rainforest Alliance Certificeringen.

Så når du nyder en god kop kaffe, tænk på bæredygtig kvalitet og hvordan disse to ord hjælper med at sikre, at bønnerne er produceret med stort fokus på miljøet, kaffefarmerne, og deres familier og landbrugsfællesskaber.

Kontakt os for at få Nespressos bæredygtig kvalitet lige til din kop kaffe, med en dedikeret kaffesmag og skræddersyet præsentation omkring kaffeløsninger for din virksomhed. For en omgående live chat, brug venligst den proaktive pop-up knap, forneden i højre hjørne.