Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Kraften bag smage og varianter

Nespresso Professional har en bred vifte af 16 unikke kaffevarianter, der opfylder alle dine behov, uanset hvilket tidspunkt på dagen det er. Du foretrækker måske en espresso om morgenen, en Ristretto efter frokost og en Lungo om eftermiddagen. Find dine unikke præferencer, og lær hemmelighederne ved kaffesmagning.

Din smag er unik, og det er Nespresso's også

Vi er alle unikke, så hvorfor skal vi drikke kaffe på samme måde? Med et bredt, fantastisk udvalg har Nespresso en favorit for enhver smag. Find din og find ud af, hvordan du smager kaffen som en professionel!

Forskellige varianter til forskellige øjeblikke

Lad os opdage hver sort, der går fra høj til medium og lav intensitet ved hjælp af et smagskort og en ristningsguide. Du kan let undersøge, hvilken intensitet der passer dig bedst i løbet af dagen - lad os starte!

Intensiteten defineres ved graden af ristning af kaffen, dens indhold og kaffens bitterhed.


Høj intensitet (intensitetsgrad)

Hvis du kan lide intense blandinger med en meget ristet karakter, er disse noget for dig. Nogle foretrækker at kaffen er meget intensiv om morgenen eller efter frokost for at få ekstra energi.

Ristretto Intenso (12) - Hvis du leder efter Nespressos stærkeste kaffe, er denne noget for dig. En sydamerikansk blanding af Robusta- og Arabica-bønner, hvor de split ristes. Robusta får en intens ristning og Arabica en blid og kort for at frembringe noter af stærk peber og træ.

Origins India (10) - Kan du lide krydret kaffe med noter af træ, nellike, peber og muskatnød? Prøv denne enkeltee blanding lavet af split ristede Robusta- og Arabica-bønner med smagen af Indien. Arabica bønner ristes let for at holde aromaerne intakte, og Robusta får en kort mørk ristning for at bringe kakao og krydrede noter.

Ristretto (9) - For at fremhæve kaffens ristede aromaer af kakaotoner og subtilt trænoter får denne kaffe en intens og mørk ristning. Blandingen er lavet af rene Arabica bønner fra Central- og Sydamerika. Passer perfekt som en Cappuccino!

Medium intensitet

Dette intensitetsniveau giver dig det, der sparker, når du har brug for det, men også noget, du nemt kan nyde om eftermiddagen.

Origins Guatemala (6) - Maltet og elegant med en bitter tone beskriver denne Arabica og Robusta enkeltblanding med smag fra Guatemala. Ristningen er kort og let, hvilket hjælper med at give kaffen sin frembrusende smag.

Espresso Decaffeinato (7) - Hvis du vil have en kaffe med fuld smag, men uden koffein, er dette den ene. En decaf sydamerikansk blanding af Arabica og Robusta bønner med noter af kakao og ristet korn. En fyldig kaffe med en kort og intens mørk ristning bringer det bedste ud af denne blanding.

Espresso Forte (7) - Den perfekte kombination af ristede aromaer og noter af røde frugter beskriver denne Arabica-blanding fra Syd- og Mellemamerika. Blandingen får en kort-medium ristning for at få det bedste ud i hver kaffe.

Espresso Leggero (6) - En blid kaffe, fuld af smag. Perfekt hele dagen! Denne letristede Arabica- og Robusta-blanding kommer fra Brasilien og Colombia. Espresso Leggero indeholder lækre ristede korn- og kakaonoter.

Espressokaramel (7) - Om den smager af karamel? Åh ja! Denne blanding er baseret på Espresso Forte's kort-medium ristning. Med sine ristede toner og varme aromaer af røde frugter passer den naturlige smag af karamel perfekt i denne Arabica-blanding fra Central- og Sydamerika.

Espresso Vanilla (7) - Denne perfekte korte, mellemristede blanding er også lavet af Espresso forte, fuld af velsmagende naturlige vanilje-aromaer. En rigtig godbid om eftermiddagen, især hvis du er lidt sliksulten.

Oprindelse Peru Organic (6) - Nespressos første økologiske blanding! Peru Organic er en enkelt Arabica-blanding med bønner fra Peru. Karakteristiske grønne noter og ristede søde korn beskriver denne blanding. Den lette ristning er opdelt i to, for at fremhæve den blide karakter og de eksotiske frugtige noter.

Lav intensitet

En intensitet, der passer hver dag, hele dagen! Hvis du kan lide en silkeblød og blid kaffe, er disse noget for dig. Perfekte at drikke som de er eller med mælk.

Lungo Forte (4) - Denne blanding indeholder Arabica bønner fra Colombia, Guatemala og sydamerika. Lad dig charme af den korte, men intense ristning, der afspejler aromaerne med et strejf af røde frugter.

Originz Brazil (4) - En favorit blandt mange! Enestående blid og mild med et strejf af søde og ristede korn, beskriver denne enkelt Arabica blanding fra Brasilien. Blandingen er split ristet, nogle bønner er let ristede, og andre får en længere, men blid ristning.

Lungo Decaffeinato (4) - En koffeinfri blanding med silkeagtige og bløde noter med antydninger af korn og søde blomster. Lavet af Arabica bønner fra Østafrika og Sydamerika. Bønnerne split ristes ved en moderat temperatur for at få den bedste smag ud af hver sort.

Lungo Leggero (2) - Vær klar til flower power! Denne letristede Arabica-blanding fra Etiopien, Colombia og Sydamerika har blide noter af jasmin, appelsinblomst og bergamot. Hvis du kan lide lidt sødere kaffe, passer denne blanding til dig.

3 trin til professionel smagning

Nu hvor du har lært mere om kaffesorter, er det tid til at smage og validere dine valg til hver tid på dagen. Hvordan smager du kaffe? Brug Nespressos tre-trins kaffesmagning til at blive en smagsekspert.

Begynd med at se på skummet på toppen, cremaen.

Det dannes naturligt under ekstraktion, skabt af en perfekt balance mellem vandtryk, temperatur, kaffekvalitet, friskhed, formaling og takket være kapslens konserverende virkning. Skummet skal være ensartet, glat og med små bobler.


Det er nu tid til at dufte til kaffen og cremaen.

Læg mærke til de fantastiske dufte, tag en ske crema og duft igen. Rør det, så du kan mærke kaffen og de 900 aromaer i koppen. Træk vejret dybt ind i aromaerne inden næste trin.

Tag endelig en stor ske af din kaffe og crema

Slurp på det, jo højere jo bedre. Når du slurper dybt, spredes kaffen over hele paletten, og de små kaffemolekyler vil rejse op gennem næsen, så du kan identificere den aromatiske profil og smag i kombinationen. Vi kan bemærke de grundlæggende smage, syre, sødme og bitterhed. Overvej også, hvordan kaffen føles på paletten, er den tyk og sirupagtig eller let og silkeagtig.

Nyd kaffesmagningen og find dine favoritter til hver tid af dagen, måske ser hver dag anderledes ud.

Vil du finde ud af mere om, hvad der er i din kop, bortset fra den fantastiske smag og crema?