Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Nespresso – med fokus på bæredygtighed

Med Nespresso går bæredygtighed og kvalitet altid hånd I hånd. Vi tror, at den bedste kaffe produceres, når lidenskab, viden, respekt for naturen og mennesker smelter sammen. Hver af vores kaffevarianter har ikke kun sin egen udsøgte smag og aroma, men også sin egen oprindelse og historie.

Vi er stolte af vores tætte samarbejde med kaffebønder fra verdens bedste kaffelande. Vi er også enormt stolte af vores AAA Sustainability Quality Program™.

Hvad har du i din kop?

“94% af Nespressos permanente kaffe indkøbes fra Nespressos AAA Sustainability Quality Program og mere end 50%, af alt Nespressos kaffe, kommer fra de farmere, der har opnået Rainforest Alliance Certificeringen."

Nespresso og Rainforest Alliance har rekonstrueret ideen om bæredygtighed til sin egen definition af bæredygtig kvalitet: At være i stand til at skabe en kontinuerlig udbud af kaffe af højeste kvalitet ved at arbejde hånd i hånd med kaffeproducenterne.

Hvordan virker det? Gennem et uovertruffen netværk af over 350 agronomer, der arbejder og bor på farmene, inddrages AAA standarder til farmernes dyrkningsmetoder. Vores fremtid er forbundet med farmernes fremtid, så Nespresso samarbejder med dem gennem en rejse af kontinuerlige forbedringer, der er "best in class".

Tilpasning og support, hvor det er nødvendigt

Nespresso AAA Sustainable Quality™-programmet arbejder sammen med farmerne for at identificere den mest effektive og naturlige måde at arbejde med jorden på, og håndterer både miljømæssige og sociale aspekter. Variablerne ændres på tværs af forskellige lande, så programmet tilpasses i overensstemmelse hermed.

“Vi har investeret den ekstra indkomst, vi har opnået via Nespresso AAA Sustainable Quality™-programmet på vores gård, i vores børns uddannelse, i vores familier og vores arbejdstageres levebrød."

Olga Lucía Otero, AAA farmer Colombia siden 2006.

Som et eksempel er agroskovbrug i dag et kritisk aspekt i mange geografiske regioner. Siden 2014 plantede vi mere end 5,2 millioner træer i lande, såsom Guatemala, Brasilien, Colombia, Etiopien, Kenya og Indonesien.

En port til nye muligheder

Udover at deltage i AAA-programmet stræber mange farmere efter at nå Rainforest Alliance certificeringen.

Kombinationen af AAA-program og Rainforest Alliance-certificering giver farmerne mulighed for at investere I samfundsinfrastrukturen, samt modtage en landbrugsuddannelse, finansiering og teknisk assistance for at løbende forbedre kvalitet, bæredygtighed og produktivitet.

Single Origins – den perfekte smag af jord og bønner

Har du prøvet Nespressos enkelt origins endnu? Origins er en række kaffe med en enkelt oprindelse hentet fra lokale kaffeproducenter i forskellige dele af verden; Indien, Peru, Guatemala, Brasilien og Congo.

De fanger regionens sjæl, landmændenes håndværk og vores Nespressos filosofi omkring bæredygtighed. De særprægede og unikke aromaer af disse kaffe er knyttet til oprindelseslandene samt til de specifikke måder at dyrke, høste og forarbejde kaffe, omhyggeligt udført af lokale landbrugssamfund. Alle Nespressos single origins er hentet på en bæredygtig måde fra AAA -programmet.

I hver kop får du en sublim erindring om den specifikke terroir, hvor bønnerne blev dyrket og den tætte pleje, de fik fra landmændene.

I hver kop får du en storsindet erindring af den specifikke territorier, hvor bønnerne blev dyrket, samt den grundige pleje farmerne har udført.

Nespresso’s first Reviving Origin, Congo Organic

Nespressos første Reviving Origin i Nespresso Professional-familien. Reviving Origins er et langsigtet program til at bringe store kaffe tilbage fra oprindelse, der er påvirket af sociale eller miljømæssige problemer.

Congo Organic er en split ristning af Arabica-bønner. Begge splitter er mørke og korte, hvor det første split er lidt mørkere og længere for at udvikle mere intensitet til denne kaffe. Begge splittelser får en medium kværn. Congo Organic er en sjælden skat, der får et smil på læben med sine let frugtige noter og smag af ristede korn og nødder.

Single Organic Origin Peru

Peru er en vidunderlig, alsidig og floral kaffe med frugtig aroma, der vokser højt oppe i skråningerne i Andesbjergene, i regionen Huabal, i det nordøstlige Peru. Perfekt til at nyde både som en Espresso og som en Lungo.

Peru Organic er certificeret økologisk, hvilket betyder, at det produceres med metoder, der overholder standarderne for økologisk landbrug. Mens standarder varierer over hele verden, er standarder for økologiske kaffefarme baseret på praksis af cyklusser, som promoverer den økologiske balance, samt konserverer biologisk mangfoldighed.