Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Prøv den unikke smag af Origins

Vores seks forskellige Origin kaffer er meget specielle og specifikke i deres smag. Hver kaffe variant kommer fra et nøje udvalgt område, i et specifikt oprindelsesland, beriget med de kulturelle metoder inden for høst og processering som de lokale kaffebønder står inde for.

Hvorfor er de fem "Origins" så unikke?

Sammenlignet med de klassiske kapsler, som er balancerede blandinger, har Origins kaffe en meget tydelig smag. Hver kaffe har en unik profil, som fremkalder det land og de traditioner, hvor den oprinder fra. Da kaffeudvalget er mere restriktivt, er kaffen mere eksklusiv end vores andre kaffesorter.

Vores Origins udtrykker den raffinerede kvalitet, smag og know-how ved Nespresso Professional-kaffe. I hver familie - Lungo, Espresso og Ristretto - er der en Origin som ambassadør. Origins er forsikringen om en stærkere karakter og personlighed, med en præcis sourcingprofil, som ikke er mulig med blandinger.

Hver tår tager dig med til oprindelsesstedet

Nespresso tager dig med på en rejse, så du kan opleve historien og traditionen bag hver af vores seks usædvanlige kaffer, der alle kommer fra specifikke oprindelsessteder. Denne rejse handler om smag og autencitet samt bæredygtighed i dit kaffevalg.

Alle seks Origins varianter er AAA certificeret, og i dag kommer mere end 93% af vores kaffe gennem AAA Sustainable QualityTM Programmet. Vores mål er, at opbygge et langvarigt og tæt forhold til kaffebønder fra de bedste kafferegioner i verden. På den måde vil vi hjælpe dem med at øge produktiviteten, bæredygtigheden og kaffekvaliteten. Læn dig tilbage og nyd en tur til vores seks fantastiske destinationer./p>

Den cremede og vedholdende Colombia Organic (intensity 6)


Småbønderne bor i Tolimas i svimlende højder, mellem to nationalparker, hvor de passer deres Arabica i skyggen under træerne. Bagved ligger Andesbjergenes vulkaner, der ikke kun kaster en skygge over de Colombianske kaffemarker, de afsætter også næringsstoffer i jorden og etablerer en vis jordstruktur, der fremmer sundere kaffeplanter, hvilket giver en mere kompleks kop kaffe. Bønderne bag Colombia Organic arbejder med naturens gaver, for at dyrke exceptionelle Arabica-bønner.

Colombia Organic er en økologisk kaffe fremstillet af 100% Arabica-bønner. De er nøje udvalgt og håndplukket af Tolimas bønder, da skråningerne gør, at de ikke kan høste med maskiner. En harmonisk sød kaffe med noter af brød, ristet korn og røde frugter. Blandingen er split-ristet, som betyder at størstedelen af kaffen er let ristet, mens resten er ristet mørkere, for at tilføre blandingen en kompleks intensitet. Den skal prøves, hvis du elsker en blød og frugtagtig kaffeblanding.

The smoot, fruity and nutty Congo Organic (intensity 7)


Nespressos første Reviving Origins i Nespresso Professional -familien. Reviving Origins er et langsigtet program lavet for at bringe fantastiske kaffe tilbage fra de områder, der er påvirket af sociale eller miljømæssige problemer. Nespresso samarbejder med mere end 2.500 kaffebønder og partnere fra bredden af Kivu søen for at støtte dem med at genstarte en af de fineste og højeste kvalitets kaffe, Congo Organic.

Øst -Congo betragtes som en naturligt økologisk region. For at bevare jorden bruger kaffebønder aldrig gødning. Takket være AAA -programmet for kaffe af bæredygtig kvalitet hjælper Nespresso med at opretholde denne tradition og samtidig sikre optimal kvalitet og produktivitet.

Congo Organic er en split ristning af Arabica -bønner. Begge ristninger er mørke og korte, hvor den første er lidt mørkere og længere for at udvikle mere intensitet til denne kaffe. Begge ristninger får en medium maling. Congo Organic er en sjælden skat, der giver et smil på læben med sine let frugtige noter og smag af ristede korn og nødder. Trives bedst som Lungo eller Espresso, og hvis du tilføjer mælk, viser den sine søde korn- og kiksnoter.

Den brune og sorte kapsel symboliserer jordens opvågnenhed.
Få flere oplysninger

Den maltede og silkebløde Origins Guatemala (intensitet 6)


Fra rig, fed vulkansk jord kommer en stærk kaffe. Origins Guatemala er en dynamisk blanding af arabica og fin robusta. Begge typer er vasket, hvilket bringer giver en silkeblød struktur med en intens, tør, maltet kornnote, mens du holder den aromatiske kompleksitet lige så levende som området, hvor den vokser.

Guatemala er en stærk kaffe. Bedst tjent som en Lungo, bliver Nespresso Origin Guatemala også en lækker Latte med mælk - du vil elske den mælkeagtige glatthed, intens korn og ristede aromaer med et strejf af karamel.

Nespresso Origin Guatemala-kapsel er blå som en hyldest til Guatemalas flag. Det blå, der symboliserer landet og himlen.

Den søde og blide Origins Brasil (intensitet 4)


Brasilien er vores blide kaffe. Det starter med milde brasilianske arabikabønner fra de tørre Savannahs i Cerrado-regionen. De giver denne Origins skaffe den karakteristiske ristede søde kornnote. Vi blander halvvaskede forarbejdede Bourbon-kaffebønner fra det sydlige Brasiliens bakketopplantager og São Paulo-landområder, og det giver denne Origin Brazil sin elegante, honningagtige sødme.

Ekstraordinært blid og mild som en Espresso, skal du prøve denne kaffe med mælk og se, at den får en blid karamelaroma samt de ristede toner kendt fra brasiliansk kaffe.

Hvorfor er Origin Brazil gul? Dette er hjertet af det brasilianske flag. Det repræsenterer nationens rigdom i guld og rigdom.

Den intense og krydrede Origins India (intensitet 10)


Har du hørt legenden om Baba Budan? I 1670 smuglede han 7 bønner tilbage til Indien - hvilket skabte den første kaffeplantage uden for dens oprindelige afrikanske oprindelse. Origins India er en krydret blanding af både arabica og robusta, dyrket i skyggen af eksotiske træer og krydderier i det historiske kaffeland.

Kaffen er håndhøstet, omhyggeligt udvalgt og kommer for det meste fra en enkelt stat i det sydlige Indien - Karnataka. De træagtige noter med nelliker, muskatnød og peber afspejler krydderierne, der vokser blandt kaffetræerne. Du kan endda forvente en aromatisk intensitet, der rammer din gane som et stempel som er værdig for dens historie. Med mælk, er Origin India bedste tjent som en cappuccino, der afslører de søde korn- og kiksnoter.

Indisk safran er farven på dens kapsel. Safran er en del af det indiske flag og betragtes som den vigtigste farve fra et kulturelt synspunkt. Skyggen repræsenterer mod og ofring.

Det frugtagtige og elegante Peru Organic (intensitet 6)


Andesbjergene er den længste kontinentale bjergkæde i verden - 7’000 km lang og op til 700 km bred - med en gennemsnitlig højde på 4’000 m!

Denne økoliske Arabica kommer fra fjerntliggende peruanske gårde højt oppe i Andesbjergene, højt op over 1000 meter, selv op til 2'100 meter. Med dette specifikke mikroklima og landbrugs naturlig praksis, hjemmelavet gødning og omhyggelig pleje, spiller hvert element i vores første økologiske kaffe sin rolle!

Peru Organic er en fint afbalanceret kaffe med frugtagtig og blide, ristede kornnoter. Du kan nyde er som en Lungo - eller Americano - og som en Espresso. Med mælk er Peru bedst tjent som en Latte Macchiato for at afsløre velafbalanceret mælkeagtig karakter med søde karamel og nøddernoter.

Peru Organic er grøn og certificeret økologisk. Det produceres ved metoder, der overholder standarderne for økologisk landbrug og opfylder kravene, der er stillet af Bio-Inspecta (schweizisk certificeringsorgan / revisor CH - BIO-006), en EU-certificering, der også anerkendes af amerikanske myndigheder. Denne certificering sikrer, at Peru Organic kaffen ikke er produceret ved hjælp af kemiske / syntetiske input, såsom pesticider.


Fortsæt din rejse her og opdag hvilken kaffeløsning der er det bedste valg for din virksomhed. Se også hvordan vi genanvender vores kaffekapsler, som er uendeligt genanvendelige.