Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

"Fra den første tår var det ægte kaffekærlighed"

Slanke, stilfulde, hygiejnisk og automatiske standere med håndsprit.

Med et førsteklasses design giver X4 dig mulighed for at holde folk trygge på en meget elegant og praktisk måde.

Tobias Basilius, grundlægger og administrerende direktør af Reco, ønsker hans Nespresso intens og sort.

- Vores kaffesituation var ligesom i filmen Groundhog Day. De samme diskussioner hver dag.

Om morgenen glemte vi altid at sætte kaffen over. Da vi til sidst fik det gjort, var der aldrig nok kaffe til alle. En eller to personer stod der med tomme kopper og så utilfredse ud. Det samme skete efter frokost. Ved 16-tiden blev der brygget for meget kaffe, som vi endte med at hælde ud i vasken, da det var tid til at gå hjem en times tid efter. Dag ud og dag ind. Altid det samme. Utrolig irriterende. Usmart og dyrt.

Tobias valgte Nespresso Professional uden at fortælle det til nogen på kontoret.

- Jeg gjorde det for at overraske teamet. Alle giver den altid en skalde, og føler sig næsten forlovet med firmaet. En virksomhed består af sine ansatte, og derfor er deres vigtig!

Kaffe er en detalje, der betyder meget. Desuden ønskede jeg at finde svaret på vores kaffeproblem. Teamet var så glade, da maskinen blev installeret. Som børn juleaften da Filip, fra Nespresso Professional-fyr, installerede den. Vi har den nye Momento 200 maskine, der har modtaget flere designpriser. Den har også imponerende AI-funktioner, som de tekniske nørder her elsker.

Kaffen? Det var sand kaffekærlighed fra den første tår. Nu kan alle få deres kaffe nøjagtigt som de vil have den, når de vil have den. Ingen tørster. Og vi behøver aldrig at hælde kaffen ud i afløbet. Så det er både økonomisk smart og mere bæredygtigt.


Abonnementet er med alt inklusiv - maskine, kaffe og service! Det er let, fleksibelt og derved godt!


Ud af de 13 varianter er Nespresso Professional Guatemala blevet favoritten her. Men jeg ser frem til at teste den nye Peru Organic. Den lanceres snart, ikke? Bæredygtighed er vigtig for mig. Vi er nødt til at passe på planeten og hinanden!