Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Espresso Origin Brazil

40 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Espresso Origin Brazil

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

Denne Pure Origin Espresso er en ren Arabica-kaffe fra Brasilien og har en elegant textur og en sødlig, mild smag, der er understøttet af kornnoter.

Oprindelse

Den unikke kombination af specialitets-Arabicabønner, Cerrado-bønner og vaskede røde og gule Bourbon-bønner, giver denne Brasilianske Espresso en karakteristisk sød, kornet smag og en elegant krop.


Aromatisk profil

Let ristet korn og sødlige toner.


Ristning

Cerrado-bønnerne får en kort og let ristning, der frembringer karakteristisk ristede og kornede noter og giver en rund krop. Bourbon-bønnerne ristes længere og mørkere, hvilket giver en udtrykt sødlig og mild, aromatisk smag.


Optimal nydelse

En udsøgt Espresso er en perfekt måde at starte dagen med. Lad Nespressos 25 år lange kaffeekspertise guide dig til en perfekt kop kaffe. Det klassiske espressosystem er designet til mesterligt at udtrække kaffebønnerne, og leverer et fyldigt espressoshot toppet med en blød og rig crema. Espressoen nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.


Unik smag fra ét udvalgt kaffeområde

En Nespresso Pure Origin Grand Cru er kaffe ud over det sædvanlige med unikke karaktertræk; hver Pure Origin er dyrket af Nespresso Coffee Experts i nøje udvalgte terroirs fra ét enkelt oprindelsesland. En Pure Origin kapsel opretholder samme høje kvalitet som i alle Grands Crus, men tilføjer en eksklusiv aromatisk profil fremhævet via én særlig region.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør