Lungo Origin Guatemala

110 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Lungo Origin Guatemala

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

En unik blanding af Arabica- og specialvaskede Robusta-bønner fra Guatemala giver denne Pure Origin en balanceret smag med tørre og maltagtige nuancer af korn, som understreger en dristig karakter.

Oprindelse

Lungo Origin Guatemala er en eksklusiv “Pure Origin” blanding bestående af kaffebønner udelukkende fra Guatemala. En fin Arabica giver denne lungo en delikat balance med rig kompleksitet og en dristig komposition, mens den specialvaskede Robusta tilføjer struktur og fylde. Robustaen afslører også typiske maltagtige noter, som er tydelige uden at være dominerende.


Aromatisk profil

Intens tør med maltagtige noter af korn.


Ristning

En kort og mørk ristning fremhæver den dristige komposition og aromatiske kompleksitet.


Optimal nydelse

En Lungo er en espresso, der brygges med mere vand end et espresso-shot. På denne måde opnås en almindelig sort kaffe med langt mere smag end eksempelvis i en Americano. Nespressos Lungo Grand Cru kapsler er skræddersyede til denne type brygning og er særdeles velegnet sort eller med lidt mælk.


Unik smag fra ét udvalgt kaffeområde

En Nespresso Pure Origin Grand Cru er kaffe ud over det sædvanlige med unikke karaktertræk; hver Pure Origin er dyrket af Nespresso Coffee Experts i nøje udvalgte terroirs fra ét enkelt oprindelsesland. En Pure Origin kapsel opretholder samme høje kvalitet som i alle Grands Crus, men tilføjer en eksklusiv aromatisk profil fremhævet via én særlig region.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør