Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

Origins Brazil

40 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Origins Brazil

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

Elegant og delikat, hverken bitter eller sur. Dens klassiske brasilianske søde kornnoter og snert af let ristede korn gør den til en vinder, hvis du ønsker en usædvanlig glat og mild kaffe.

Origin

Denne Nespresso Pro kapsel er en brasiliansk Arabica-kaffeblanding med en sød kornnote, der karakteriserer dens oprindelse. Nogle af Arabica bønnerne stammer fra bakketopplantager i Braziliens sydlige Minas Gerais område, såvel som São Paulo området, men vi starter med er par sorter, som er dyrket i de tørre savannesletter i Cerrado region. Derfra blandede vi halvvasket Bourbon kaffebønner, som er kendt for deres honning sødme. Denne blanding fanger i den grad ånden i brasiliansk kaffe.

Ristning

For at Nespresso Origin Brazil opnår sin satinstruktur og opvarmede ristede toner, opdeler vi de brasilianske Arabica bønner i forarbejdningsfasen. De forarbejdede naturlige (uvaskede) bønner fra Cerrado regionen bliver let ristet, mens Bourbun bønnerne får en længere, men alligevel mild rist, for at fremhæve sødmen.

Aromatisk profil

Elegant og delikat, hverken bitter eller sur. Dens klassiske brasilianske søde kornnoter og antydning af let ristede korn gør den til en vinder, hvis du ønsker en usædvanlig glat og mild kaffe.

Oprindelse - en ballance mellem jord og bønner

Hver Origin-kaffe har en unik aromatisk profil og smag, som stammer fra traditionerne af det specifikke område, hvor bønnerne er dyrket.

Hver enkel Origin-kaffe stammer fra specifikke områder fra et enkelt oprindelsesland.

Nespresso har et tæt parnterskab med kaffefarmere for at sikre bæredygtig kaffeproducering. Mere end 80% af Nespresso Origin-kaffe kommer fra farmere, der er en del af vores AAA program.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør