Ristretto Origin India

25 ml
Priserne er eksklusiv moms.

Ristretto Origin India

Rør
30 kapsler
Æsker
50 kapsler
I alt
kapsler
kr3.25
Sammenlign

Denne intense Ristretto er en forening af de fineste Arabica-bønner med et strejf af Robusta - alt sammen fra det sydlige Indien. En kort ristning balancerer den kraftige karakter og frembringer kakaonoter og krydrede toner af nellike, peber og muskatnød.

Oprindelse

De udvalgte Arabica- og Robusta-bønner dyrkes på højtliggende plantager sammen med peber og andre krydderier i store træers skygge i det sydlige Indien. Disse forhold giver en utrolig ren, meget intens og let bitter kaffe.


Aromatisk profil

Noter af kakao og en krydret bouquet af nellike, peber og muskatnød.


Ristning

Arabica-bønnerne ristes let for at bevare de delikate aromaer, mens Robusta-bønnerne gennemristes for at fremhæve deres intensitet og for at udvikle en komplet krop. En særdeles fin formaling understøtter kroppen og højner smagen.


Optimal nydelse

I modsætning til en Espresso, brygges en Ristretto på mindre vand og er derfor mere koncentreret. En ægte ristretto er skarp, kraftfuld og har ekstraordinær stor smag. Kaffen egner sig særdeles godt om morgenen eller som afslutning på et lækkert måltid. Den serveres typisk i en lille Ristretto-kop og nydes bedst i sin rene enkelthed eller som base i en mælkedrik.


Unik smag fra ét udvalgt kaffeområde

En Nespresso Pure Origin Grand Cru er kaffe ud over det sædvanlige med unikke karaktertræk; hver Pure Origin er dyrket af Nespresso Coffee Experts i nøje udvalgte terroirs fra ét enkelt oprindelsesland. En Pure Origin kapsel opretholder samme høje kvalitet som i alle Grands Crus, men tilføjer en eksklusiv aromatisk profil fremhævet via én særlig region.

Vi anbefaler, at du også prøver:

Grands Crus varianter

Gourmetprodukter

Tilbehør