Advarsel Denne hjemmeside bruger cookies. Tryk "Jeg accepterer" eller luk dette vindue for at acceptere vores politik.

VÆRDIEN AF BÆREDYGTIG KVALITETSKAFFE

De af os, der er så heldige at nyde kvalitetskaffe hver dag, er opmærksomme på den positive effekt, der ligger bag den. Udover det fantastiske sammenhold, der der bliver opbygget over en kop kaffe, gør det også meget for din virksomhed og miljøet.

SMÅ TING GØR STORE FORSKELLE

Små, men vigtige ting som at give dine gæster og medarbejdere kvalitetskaffe, sikrer at du får flere faste kunder til din restaurant og viser dine kollegaer på kontoret, at du holder af dem.

3 ting kvalitetskaffe kan gøre for din virksomhed

  1. En undersøgelse foretaget af Nespresso viser, at kaffe af bæredygtig kvalitet kan have en væsentlig indflydelse på medarbejdernes overordnede syn på deres arbejdsplads og den kultur, den fremmer. Med adgang til frynsegoder af høj kvalitet, såsom fantastisk kaffe, vil dine medarbejdere og gæster føle sig mere værdsatte. Det er en lille måde at fortælle dem, at deres bidrag er vigtigt, og at du ønsker at tage dig af deres behov.

  2. I takt med at konkurrenceevnen øges, er det vigtigere end nogensinde at tiltrække og fastholde medarbejdere og gæster. For ikke at nævne vigtigheden af at styrke den eksterne opfattelse af din virksomhed. Virksomheder skal levere den lille ekstra fordel. Bæredygtig kvalitetskaffe er en sådan ting, der kan gøre en forskel.

  3. Kaffe af høj kvalitet kan også skabe bedre trivsel på din arbejdsplads. Regelmæssige kaffepauser kan hjælpe medarbejderne med at holde fokus og reducere stress i travle dage. Den lille pause kan gøre en enorm ændring, måske en ny idé vil blive født!

Forøg din forretning med bæredygtig kvalitetskaffe

Talrige undersøgelser viser, at kvalitetskaffe kan øge din forretning og øge din margin. For eksempel ønskede den amerikanske medicinalgigant Merck Sharp & Dohme at øge sit salgsoverskud og bad om hjælp fra analyseselskabet Humanyze. De bemærkede, at kaffe var den sociale udløser.


Store kaffestationer og små borde blev erstattet af små stationer og større borde placeret i forskellige områder for at skabe uplanlagte møder med ansatte fra forskellige afdelinger. Resultatet? Salget steg med 20%.


Et andet eksempel er, da callcenter afdelingen i Bank of America forsøgte at reducere udbrændtheden af kolleger og den høje personaleomsætning. De introducerede en 15-minutters kaffepause. Medarbejderne fik chancen for at slappe af, socialisere og få noget nyt energi inden næste opkald. Resultat? Kortere salgsopkald, lavere stress og produktiviteten steg med 10%.

Bæredygtig kvalitetskaffe kan også forbedre din gæsters oplevelse. Hovedfokus, når du besøger en restaurant, hotel eller kontor, er selve måltidet, servicen, rummet eller mødet. Men det lille ekstra, som en fantastisk bæredygtig kaffe efter et måltid, i lobbyen eller på kontoret kan føre til den aftale eller anbefaling, du ønsker. Disse ting er meget vigtige for den samlede oplevelse. Og de, der investerer i det, vil se resultater.


Lad dine gæster, kunder og medarbejdere få en fuld oplevelse fra start til slut. En nem måde at øge den samlede erfaring og omsætningen for din virksomhed på.


"Med en rigtig god kaffe og et fantastisk udseende kan vi give det lille ekstra til vores kunder. Nespresso er ligesom Bjurfors et mærke i premium-segmentet, og Nespresso’s kvalitetskaffe er helt i tråd med vores motto "One step up"."

- Bjurfors, Malmö

5 sundhedsmæssige fordele ved kaffe

Ud over det faktum, at kaffe kan skabe magi for din virksomhed ved at øge produktiviteten og drive gæster til, kommer den også med mange sundhedsmæssige fordele.

  1. En undersøgelse foretaget af Seoul National University hævder, at bare lugten af kaffe kan reducere dit stressniveau.
  2. Ifølge en undersøgelse foretaget af National Institute of Health er risikoen for at blive deprimeret 10% lavere, hvis du drikker kaffe. På grund af alle de gode antioxidanter.
  3. Kaffe kan ifølge en undersøgelse foretaget af John Hopkins University forbedre din kortvarige hukommelse.
  4. Undersøgelser hævder, at kaffe forhindrer Alzheimers og andre sygdomme som type 2-diabetes.
  5. Forskning viser også, at stoffer i espresso, i modsætning til anden kaffe, kan modvirke eller helt fjerne irritationer i maven.

Konklusionen på kvalitetskaffe på din arbejdsplads, restaurant eller lounge er, at får du sundere og lykkeligere medarbejdere og gæster. Et godt valg for dig og din virksomhed!